Bluetooth højtaler til under 500 kr

Okay… du er på udkig efter en god højtaler, men du har et max-budget på 500 kr. Hvis du gerne vil finde en god højtaler til under 500 kr., så er du kommet lige til det rette sted.

Vi har nærstuderet 10 højtalere… – set hvor meget de yder, kvaliteten af enhederne, størrelsen, anmeldelser mm. De 10 bluetooth højtalere til under 500 kr. som vi mener er et fornuftigt køb, har vi samlet her i denne liste.

 

#1

WooFit S

Vi starter godt ud med denne WooFit S højtaler fra SackIt. Den spiller virkelig godt, og kan fås i flere farver.

Køb hos SackIt

 

Vi starter ud med den første bluetooth højtaler for under 500 kr. Denne Bluetooth højtaler er er en WooFit S højtaler, og er meget populær. Den har den fordel at du kan bruge den som bluetooth højtaler, men du kan også bruge et minijack kabel, og derved spille musik fra højtaleren. Denne bluetooth højtaler er en meget kompakt højtaler, og ikke særlig stor – men døm den ikke på det! Du bliver overrasket når du hører den spille.

WooFit S højtaleren er udviklet af SackIt. SackIt er kendt for at lave gode højtalere som spiller godt, men til en overkommelig pris.


 

#2

HAVEIT bluetooth højtaler

Denne bluetooth højtaler er også et godt bud på en bluetooth højtaler til under 500 kr. Denne bluetooth højtaler er god til at tage med på farten.

Køb hos EverMart

 

Er du et naturmenneske, kan vi ihvertfald klart anbefale denne højtaler. Den er nemlig vandtæt, og er derfor god at have med ud i naturen.

Denne højtaler er også et godt bud på en god bluetooth højtaler til under 500 kr. Denne bluetooth højtaler har en god lyd, og er super nem at tage med på farten når man er nogen steder. På bluetooth højtaleren er der monteret en strop, som gør at du nemt kan hænge din højtaler på noget; f.eks. en taske.

Du kan spille musik med højtaleren via bluetooth, eller fra et microSD-kort.


 

#3

Portable Bluetooth Speaker

Bluetooth højtaler med massere af power til billig penge. Her er højtaleren, til det høje musik til værelset.

Køb hos Wupti

 

Hvis du er til højt musik, og må din bluetooth højtaler gerne være handy og nem at tage med sig på farten. Hvis ja, så anbefaler vi denne højtaler. Denne bluetooth højtaler kan spille i op til 8 timer, og du kan forbinde den til alle dine enheder der fungerer med bluetooth.

Alle højtalere udgiver resonansbølger. Det kan ikke undgås, men det er en kunst at dæmpe resonansen. Denne højtaler spiller ikke dårligere af dens form. Den cylinderformet bluetooth højtaler er genialt lavet, da resonansbølgerne ikke slå ind i nogen flad flade, og derved giver en smule genlyd. Alt i alt, en rigtig god bluetooth højtaler til under 500 kr.


 

#4

JBL Go 2

Hvis kvaliteten i lyden er vigtig for dig, så kan denne JBL Go 2 bluetooth højtaler med en fantastisk stereo lyd, taget i betragtning af at den ikke er større end den er.

Køb hos Wupti

 

Hvis lydkvaliteten er vigtig for dig, så kan vi især anbefale denne bluetooth højtaler. Denne bluetooth højtaler har en fantastisk stereo lyd, som ellers sjældent forventes af sådan en lille højtaler.

Som skrevet er den super simpel at tage med sig på farten, strandturen eller hvad du måtte bruge din tid på. Derudover har højtaleren et flot og enkelt design som falder i de flestes smag.


 

#5

Vandtæt bluetooth højtaler

Hvis du elsker at høre musik i badet, så har vi her højtaleren lige til dig. Med en sugekop som sidder på højtaleren, kan du få den til at sidde de fleste steder på badeværelset.

Køb hos EverMart

 

Ja, hvis du elsker at høre musik i badet, så har vi her højtaleren lige til dig. Med en sugekop som sidder på højtaleren, kan du simpelt og nemt montere højtaleren på spejlet eller hvor nu du har lyst til at hænge den.

Højtaleren fungere med bluetooth, hvilket betyder at du kan spille musik fra din enhed som også fungere med bluetooth.

Som en ekstra bonus, kan du besvare telefonopkald fra den også. Det betyder at du kan snakke i telefon, uden at få våd telefon.

Med de kun 124 gram, fylder højtaleren ikke mere end en appelsin. Derfor er det samtidig nemt at gøre plads til den.


 

#6

SoundLiving bluetooth højtaler

Super god bluetooth højtaler der er skabt til udelivet. Højtaleren har et robust design, den er vandtæt og den kan spille i op til 6-8 timer.

Køb hos Coop

 

Fra forrige eksempel så vi på en højtaler du kunne have med i badet. Det smarte ved den var at den var vandtæt, og at du kunne hænge den på spejlet hvis det var det du ville.

Denne højtaler kan du ikke så nemt hænge på et spejl, men du kan sagtens have den med i badet; den er nemlig også vandtæt. Ellers er højtaleren perfekt at have med i haven, på stranden eller på en telttur i det fri.

Hvis du sørger for at højtaleren er ladt op, kan den leverer suveræn lyd i hele 6-8 timer. 

#7

Bluetooth højtaler med lys

Med denne bluetooth højtaler får du tre produkter i én; en højtaler, lampe og powerbank. Da denne bluetooth højtaler også virker som lampe, er den derfor perfekt til f.eks. en aften på terrassen eller en aften på telttur

Køb hos Coop

 

Denne bluetooth højtaler er selv en af vores favoritter, fordi den dækker så mange behov på en gang. Du kan nemlig bruge den som højtaler, lampe og powerbank. Nå ja, og så kan den spille i op til 15 timer!


 

#8

Tita bluetooth højtaler

Dette design til en bluetooth højtaler er lige til dig, der ønsker en ren og simple højtaler. Men, formen på denne højtaler gør også noget helt specielt i mht. til lydkvaliteten.

Køb hos EverMart

 

Denne højtaler er oplagt til dig der godt kunne tænke sig en bluetooth højtaler i et enkelt, rent og stilfuldt design. Ud over det flotte og enkle design, er denne højtaler også smart på to andre måder; du kan nemlig afspille musik fra et microSD føre en telefonsamtale, da højtaleren har en indbygget mikrofon.


 

#9

HAVIT M16 bluetooth højtaler

Fantastisk højtaler der kan spille i op til 14 timer! Højtaleren oplader med et microUSB-kabel, som naturligvis også medfølger.

Køb hos EverMart

 

På listen “Bluetooth højtaler til under 500 kr.” er denne højtaler en af vores favoritter. Med et lækkert design og lang spilletid, er det klart noget der giver et plus på kontoen.

Det er nemt at skifte sang, skrue op/ned og sætte på pause, uden at skulle have fat i sin telefon hver gang, grundet knapperne på toppen af højtaleren.

Man kunne godt fristes til at tro at man ridser højtaleren, hver gang man sætter den på et bord – men det gør man ikke. Højtaleren har nemlig nogle gummidutter, som sikre at højtaleren står sikkert og hverken får eller laver ridser.


 

#10

HAVIT 13 bluetooth højtaler

Rund HAVIT bluetooth højtaler med lækkert sølvdesign. Højtaleren kan spille i op til 10 timer.

Køb hos EverMart

 

Så er vi nået til vejs ende på listen “Bluetooth højtaler til under 500 kr.”. Vi slutter af med denne HAVIT 13 bluetooth højtaler som har en lang spilletid, specielt med sin størrelse taget i betragtning. Den kan nemlig leverer dig fantastisk lyd i op til hele 10 timer.

Denne smarte HAVIT 13 bluetooth højtaler fungerer selvfølgelig med bluetooth, men du kan også afspille musik via et AUX kabel som også medfølger til højtaleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *