Bluetooth højtaler til børn

De fleste af os, elsker at nyde noget godt musik til en hver lejlighed. I takt med børnenes opvækst med teknologien ved nær hånd, er det at håndtere en bluetooth højtaler let som en leg.

Men med så mange andre børneting, så skal der være noget unikt ved produktet. Det kan ligeledes være svært at finde den rette bluetooth højtaler til børn som falder i god jord på børneværelset.

Vi har kigget lidt på de muligheder der er på markedet. Vi har dermed udpeget tre bluetooth højtalere til børn, som vi mener kunne være en oplagt mulighed til det musik-glade barn.

 

#1

Animal Bluetooth Højtaler

Lad barnets yndlingsdyr sørge for festen på børneværelset. Få en bluetooth højtaler til børn som de ellers ikke så tit er set. Denne højtaler sætter musikoplevelsen til en leg, bogstaveligt talt. Med denne slags højtaler kommer musikken ikke længere bare for en kasse, men fra barnets yndlingsdyr.

Køb hos CoolStuff

 

#2

Water Dancing Speaker

Med disse Water Dancing Speakers er der ikke længere blot noget godt at lytte til, men nu også noget godt at kigge på. Disse Water Dancing Speakers har flotte lyseffekter, se selv videoen neden for.

Køb hos CoolStuff

 

 

#3

Karaoke Mikrofon Til Børn

I dette produkt få du både en bluetooth højtaler og mikrofon på en og samme tid. Man tilslutter blot sin smartphone via bluetooth, og afspiller karaoke-melodier, men man synger på fulde skrald!

Køb hos CoolStuff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *