Vandtæt bluetooth højtaler

Bluetooth højtalere åbner virkelig op for nogle muligheder. Med en bluetooth højtaler er den største fordel, at du ikke behøver at have hele dit anlæg på ryggen. Det kan man sige er meget heldigt, når du skal transportere den gode lyd til en anden destination.

Destinationer man kunne vælge at transportere sin højtaler til, kunne f.eks. være: på campingturen, på hytteturen, venneaftenen eller måske en tur på stranden.

Der er selvfølgelig et ‘men’. Hvis man f.eks. gerne vil have sin bluetooth højtaler med sig på stranden, så er det ret problematisk hvis ikke sin bluetooth højtaler er vandtæt. Heldigvis er man blevet rigtig gode til at lave bluetooth højtalere. Derfor er det i dag nemmere at finde en bluetooth højtaler der er vangtæt. Med en bluetooth højtaler kan du høre den gode musik på de fleste destinationer. Præcis, en vandtæt bluetooth højtaler er det der giver prikken over i’et.

Men hvilken vandtæt bluetooth højtaler skal man så lige vælge? Ja, det kan være et svært spørgsmål for de fleste, for der findes virkelig rigtig mange forskellige bluetooth højtalere på markedet. Vi har forsøgt at gøre det lidt nemmere for dig. Derfor har vi her samlet en liste af vandtætte bluetooth højtalere som også er praktiske i forskellige situationer.

 

#1

Vandtæt bluetooth højtaler m. sugekop

Hvis du elsker at høre musik i badet, så har vi her højtaleren lige til dig. Med en sugekop som sidder på højtaleren, kan du få den til at sidde de fleste steder på badeværelset.

Køb hos EverMart

 

Vi starter ud med denne højtaler, som er nummer 5 på listen over bluetooth højtalere til under 500 kr. I denne højtaler får du en meget simpel og god højtaler til pengene. En ekstra bonus med denne vandtætte bluetooth højtaler er, at du nemt kan føre en telefonsamtale fra den. Alt i alt en rigtig god og vandtæt bluetooth højtaler til pengene.


 

#2

Cuboq bluetooth højtaler

Denne vandtætte bluetooth højtaler fra Cuboq er et super godt alternativ til en vandtæt bluetooth højtaler. Et oplagt sted at bruge den, kunne være på badeværelset.

Køb hos Cussa

 

Denne bluetooth højtaler er også et godt alternativ til en vandtæt bluetooth højtaler. Specielt synes vi at denne bluetooth højtaler vil være oplagt at bruge på et badeværelse. Grunden til det er farven på højtaleren, som gør at den passer ind i de fleste badeværelser.

Hvis vi skal komme med en ulempe til denne højtaler, så er det måden som højtaleren er designet på – nemlig med hullerne i fronten. Med hullerne i fronten kan der nemmere samles en masse skidt fra naturen, hvis man f.eks. vælger at tage den med på stranden. Derfor vil vi anbefale at bruge den som en højtaler til badeværelset, hvilket den også er super fin til.


 

#3

Cuboq bluetooth højtaler

Denne vandtætte bluetooth højtaler er super praktisk til vandreturen, teltturen, eller en anden tur ude i det fri. Den er nemlig vandtæt, og den er super nem at hænge på en taske eller lignende. Derudover får man en super lyd i en lille kompakt højtaler.

Køb hos Ophørspriser.dk

 

Her har vi en rigtig god vandtæt bluetooth højtaler som er til dig der elsker naturen. Hvis man skal på en vandretur, telttur eller lignende, så er denne højtaler super praktisk. Det er den nemlig, da nemt kan hænge den hvor det er praktisk. Med en lille lås som sidder for enden af en strop, kan du let låse højtaleren fast til et eller andet objekt. Det kunne f.eks. være på din taske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *